WordPress Pomoč - Kako vam lahko pomagamo?

Naša WordPress Pomoč vam zagotavlja najvišji nivo tehnične podpore. Z več kot 200 postavljenimi stranmi na WordPressu, smo srečali 90% vseh problemov, ki se pojavijo.

Manjše nadgradnje

Velikokrat ni praktične potrebe po popolni prenovi spletne strani, posamezne dele lahko nadgradimo in tako postopoma izboljšujemo celotno spletno stran.

Izboljšanje varnosti

Varnost je najpomembnejši del katerekoli spletne strani, ki je prepogostokrat spuščen iz razvojnega dela. Nekaj osnovnih vtičnikov in vaša spletna stran bo veliko bolj varna.

Pospešitev nalaganja spletne strani

Počasno delovanje strani močno vpliva na vaše mesto v iskalnih zadetkih na Googlu, počasna spletna stran tudi odvrne mnogo vaših obiskovalcev, ki ne dobijo želenih informacij pravočasno.

Popolna vizualna prenova

Vizualna prenova lahko vašo obstoječo WordPress spletno stran zelo poživi. Vaši obiskovalci vam bodo zelo hvaležni, kljub vizualni prenovi pa lahko celotno vsebino preprosto prenesemo.

Nepravilno delovanje strani

Včasih pride zaradi nekompatibilnosti vtičnikov ali napak v kodi do nepravilnega delovanja spletne strani, reševanje take problematike pa zahteva znanje izkušenega WordPress strokovnjaka.

Prenos strani na drug strežnik

Prenos strani na drug strežnik, bi lahko šteli kot optimizacijo hitrosti spletne strani, mogoče pa so vaši razlogi drugačni, v vsakem primeru vam lahko pri tem opravilu mi pomagamo.

Namestitev WordPress teme

WordPress teme so daleč najbolj ugodna rešitev za postavitev spletne strani, sama namestitev pa zna biti kar zahtevna, z našo pomočjo bo vaša nova stran postavljena veliko hitreje.

SEO optimizacija

SEO optimizacijo se predstavlja veliko bolj zahtevno kot pa v osnovi ta je, z nekaj vtičniki in koristnimi nasveti boste lahko enostavno izboljšali vašo uvrstitev med iskalnimi zadetki.